Kassa systeem totaal Pakket

Op zoek naar een totaaloplossing?

Totaal oplossing gezocht? Rkassa biedt kassa systemen inclusief de kassa software aan tegen aantrekkelijke prijzen. Ook voor het kassa systeem geldt dat wij het graag betaalbaar houden voor u. Voor zowel het retail als fashion pakket kunt u het totaal pakket aanvragen. Uiteraard heeft het kassa systeem het nieuwste pakket met alle functionaliteiten die onze kassa software biedt. Wilt u eventueel uitbreiden? Meerdere kassa lades bijvoorbeeld? Ook dat kan!

Rkassa Computer

De ideale start voor u als winkelier. Met de Rkassa computer met bijpassende software kunt u binnen no time aan de slag met uw voorraadbeheer. Geleverd bij dit pakket zit de rkassa pc, complete software, thermische bonprinter, (draadloze) barcode scanner en kassa lade. Uiteraard beschikt het pakket ook over een muis en toetsenbord. Zo kunt u direct aan de slag.

Rkassa Touch witte uitvoering

Staat gebruikersgemak hoog in uw vaandel in combinatie met een prachtig design? Dan is het Rkassa touch pakket geschikt voor u. Deze prachtige witte kassasystemen zijn een eyecatcher op zichzelf. De pc’s beschikken over een SSD schijf die ervoor zorgt dat u moeiteloos en snel klanten kunt helpen aan de kassa. In het totaal pakket zit een Rkassa touch pc, de software, muis, toetsenbord, (draadloze) scanner, thermische bonprinter en kassa lade.

Rkassa Touch ook in zwart verkrijgbaar

Is wit niet helemaal uw kleur maar wilt u toch de kwaliteit van een touch screen kassa systeem met SSD schijf? Dan hebben wij speciaal voor u de zwarte variant. hetzelfde gebruikersgemak maar dan in een diep zwarte kleur. Dankzij de SSD schijf kunt u moeiteloos snel en effectief te werk gaan. In het totaal pakket zit een Rkassa touch pc, de software, muis, toetsenbord, (draadloze) scanner, thermische bonprinter en kassa lade.

Rkassa Tablet

Wilt u een kassa die net zo mobiel is als u? Draagbaar, dat is de key. Vanaf nu bedient u uw klant met het gebruik van een tablet. Ideaal voor de winkelier die ’s avonds zijn kassa graag mee neemt om op de bank thuis nog wat statistieken in de zien. Het pakket is voorzien van een tablet, thermische bonprinter, draadloze scanner en uiteraard het passende softwarepakket.