1e kwartaal 2016 weer voorbij.

De tijd vliegt! Gebruik je tijd nuttig.

De tijd vliegt, 1e kwartaal

Het 1e kwartaal van 2016 zit er weer op, de tijd vliegt. Het ene moment sta je om 23:59 met je champagneglas boven het hoofd en het andere moment hang je alweer achter in de kast om je slippers te zoeken.

Heb jij al jouw goede voornemens uitgevoerd?

Of heb je ze toch maar weer een jaartje uitgesteld? Wij van Rkassa in ieder geval niet! Wij hebben onze goede voornemens nagestreefd en er voor gezorgd dat onze service en kassasoftware mee blijft groeien met de gebruiker. De recensies liegen er niet om, zo hebben onze gebruikers Rkassa met een 4.9 uit 5 beoordeeld!

Gebruik je tijd nuttig.

Iedereen kent het wel, ‘plannen’. Ik kan het als de beste, jij kunt het als de beste, vrijwel iedereen is er goed in. Een planning uitvoeren is echter weer een ander verhaal. Ik ben er zelf niet heel goed in… Er komt altijd wel iets tussen, ik ben ergens langer mee bezig dan verwacht en daar gaat mijn mooie planning.

Helaas, dit is geen les timemanagement maar ik wil jullie er bewust van maken dat veel dingen binnen een onderneming veel sneller/makkelijker kunnen. Dus waarom zou je nog zoveel tijd en moeite besteden aan vervelende handelingen terwijl dat helemaal niet meer nodig is!?

Hoe dan?

Automatiseer!

Een webshopkoppeling met de webshop die er voor zorgt dat de voorraad ten allen tijde klopt, het geven van besteladviezen zodat ‘’nee’’ verkopen niet meer in jouw winkel voorkomt en nog talloze andere tijdbesparende functies. Kijk op www.rkassa.nl/kassa-software/functionaliteiten/

Winkelsoftware zoals het hoort. Rkassa