Afronding van het jaar met uw kassa software

gebruiksvriendelijke kassa software

Jullie retailers hebben het er maar druk mee. De decembermaand vol met feestdagen, hoge kortingen en dan hebben we natuurlijk vanaf januari da de balans opgemaakt gaat worden. Hoe helpt u kassasysteem u erbij om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen?

Wij schreven al eens dat in januari het afprijzen niet het fijnste werk is, maar dat de kassasoftware u daar mee helpt wegens onze standaard functie voor het aanpassen van prijzen. Het enige wat u hoeft te doen is de kortingsstickers regelen en de prijzen zelf in het systeem éénmaal handmatig aan te passen. Ook kunt u moeiteloos tijdens het afrekenproces de prijs aanpassen mocht het niet in het systeem zijn aangepast.

Maar ook de balans opmaken kunt u met de kassasoftware van Rkassa makkelijk regelen. Dankzij de standaard functie voor het invoeren van de balans was het regelen nog nooit zo makkelijk geweest. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke dingen in de winkel.

Maar dat is nog niet alles! Dankzij de handige statistiek module heeft u een duidelijk overzicht van wat u het afgelopen jaar aan omzet heeft gedraaid, welke producten u het meeste heeft verkocht en welke afdeling het beste was.

Kortom bent u toe aan een kassa software pakket wat alles heeft te bieden voor u? Vraag dan snel de offerte aan of kom vrijblijvend langs voor een demo.