Over een paar uur luiden we het nieuwe jaar in onder het genot van een hapje en een drankje. Een jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden voor uw onderneming. Wij geven u nog 10 redenen waarom Rkassa ook in 2016 u helpt met het groeien van uw onderneming.

1 Kassa software zoals het hoort

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke kassa software die ook in 2016 voldoet aan uw eisen. U zult nooit met vragen komen te zitten rondom het gebruik van de software. Handen in het haar? dat is voor u verleden tijd.

2 Balans opmaken is een eitje

Januari gaat voor u een drukke maand worden waarin de balansen gemaakt worden. Gelukkig biedt de software van Rkassa u het extra steuntje in de rug in deze drukke periode. De balans opmaken was nog nooit zo makkelijk.

3 Afprijzingen zijn een fluitje van een cent

Sale om de oude collecties de deur uit te doen? Met het standaard afprijs systeem in de kassa software heeft u in een korte tijd uw producten een nieuwe prijs gegeven en kunnen u klanten genieten van de mooie aanbiedingen.

4 Onze kassasystemen zijn uw eyecatcher

Onze kassa software verdiend uiteraard een mooie plek op een goed kassa systeem. daarom leveren wij voor u prachtige modellen die binnen iedere winkel passen. Of u nu van een touchscreen houdt of toch liever een pc met muis. Zwart of wit, Rkassa levert het voor u.

5 Ook op uw tablet

Wij houden van innovatie en zien mogelijkheden in nieuwe apparatuur. Hedendaags hebben toch een hoop mensen zo’n tablet in huis. U kunt bij ons ook uw kassa software aanschaffen op een tablet. Compact, handig om mee te nemen en ideaal om mooi neer te zetten in uw winkel.

6 Uw voorraadbeheer was nog nooit zo makkelijk

Standaard leveren wij in de kassa software een handige voorraadmodule die u helpt met het beheren van de voorraad. Ideaal omdat het in het zelfde systeem zit als de afreken software en perfect omdat u het ook op een tweede pc naar keuze geïnstalleerd kan krijgen.

7 Ook de cijfertjes tellen

Statistieken zijn voor Rkassa belangrijk dus ook voor uw winkel. In onze handige kassa software statistieken kunt u gemakkelijk terug vinden welke producten het beste verkopen, wie u klanten zijn en nog veel meer. U zult dus altijd op de hoogte zijn van de cijfers rondom uw winkel.

8 Ook online bent u er in 2016 klaar voor

Uw webshop blijft niet achter op het moment dat u kiest voor onze uitgebreide pakketten. Binnen no time koppelt u de producten in u winkel aan de voorraad in de webshop. U heeft nog maar één systeem nodig en zult nooit het probleem hebben van een dubbele voorraad. Wel zo gemakkelijk.

9 Ook de “kleine” winkelier zien wij graag

Kassa automatisering niets voor u? Onzin! Elke winkel in de detailhandel ongeacht grootte, producten of aantal werknemers zien wij graag als klant. Wij bieden de juiste pakketten voor iedere ondernemer.

10 Wij geloven in uw toekomst

Of het nu gaat om ontwikkeling rondom het elektronische betalen of omdat uw webshop groeit. Rkassa levert u de juiste tools om ook voor het nieuwe jaar klaar te zijn en er voor tegenaan te kunnen gaan. Geen gedoe, maar een prachtig werkend systeem.

By | 2018-04-19T10:41:11+00:00 December 31st, 2015|Categories: Kassa software|Tags: , , |Comments Off on Kassa software, 10 redenen waarom!

About the Author:

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.