Automatiseren?

Automatiseren.

”Grote winkelketens vallen bij bosjes om.”

 

U heeft het vast al gemerkt.

Steeds vaker horen we dat er weer een grote winkelketen moet stoppen. Soms een waarvan velen van ons als kind al kwamen en ook steeds vaker een winkelketen die ooit eens behoorde tussen de marktleiders.

Hier zijn uiteraard veel verschillende redenen voor. Een van die redenen is natuurlijk het online consumentengedrag die in de afgelopen jaren sterk is toegenomen. Ook de zogenoemde vaste klanten namen sterk af. Waarom? Simpel, de prijs was ergens anders goedkoper.

De laatste tijd merken winkeliers weer dat klanten de prijs iets minder belangrijk vinden en steeds meer waarde hechten aan kwaliteit, goede service en aan beleving. Daarom nemen winkeliers steeds vaker het besluit om hun winkel te gaan automatiseren. Door het bijhouden van klantgegevens en klantverkoophistorie merken klanten dat u ze kent. Zelf kunt u beter advies geven omdat u weet waar de klant van houdt. Door het besteladvies dat de intelligente kassasoftware van Rkassa u kan geven zal ”nee” verkopen u niet meer gebeuren!

Want wat we niet mogen vergeten is dat de consumenten mondiger en machtiger zijn dan ooit. Denk hierbij aan social media. Een consument met een slechte ervaring binnen uw winkel kan hiervan binnen de kortste tijd heel het internet van op de hoogte brengen.

 

Rkassa maakt software uit het perspectief van de gebruiker(s) en luistert naar haar klanten zodat we ervoor kunnen zorgen dat onze kassasoftware meegroeit met uw bedrijf.

Uw winkel ook automatiseren? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

https://www.rkassa.nl