Elektronisch betalen

elektronisch betalen pinautomaat

Wist u dat in Zweden ongeveer 80% van de aankopen gedaan wordt door middel van elektronisch betalen? En dat in Nederland het aantal pintransacties ieder jaar stijgt. Hoeveel mensen in uw winkel betalen er nu eigenlijk nog contant?

Juist niet heel veel. Het is natuurlijk in uw eigen voordeel, want hoe minder cash u in de kassalade heeft zitten, hoe minder groot de kans dat u een doelwit zal zijn van overvallen. De kassa software van Rkassa kan u helpen met het elektronische betalen nog toegankelijker te maken.

Standaard in het kassa software zit de mogelijkheid tot de meest bekende elektronisch betalen mogelijkheden. Te denken aan mastercard/visa, pin en bekende cadeaukaarten. En nogmaals, deze functie zit bij ons standaard in alle pakketten omdat wij het belangrijk vinden dat de klant zo makkelijk mogelijk kan betalen, maar ook dat u zo veilig mogelijk kunt werken.

Ook heeft u geen ingewikkelde menu’s waar u doorheen moet voordat een klant zijn pinpas of creditcard in de pin terminal kan stoppen. Zo kunt u binnen no time zorgen dat de klant veilig kan betalen. Wel zo makkelijk.

Kortom vindt u het net als wij enorm belangrijk dat geldtransacties veilig en snel gaan en wilt u net zo goed u eigen veiligheid garanderen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een demo op locatie of een gratis offerte.