Allemaal leuk zo’n webshop koppeling met realtime voorraad synchronisatie, maar wat houdt het nu eigenlijk precies in. Dat is de vraag die wij vaker horen. Begrijpelijk want wellicht wilt u eerst opheldering over het product voordat u een offerte aanvraagt. De meest gestelde vragen over onze webshop koppeling behandelen wij hier.

Realtime voorraad synchronisatie

De kassa software en de webshop zijn aan elkaar gekoppeld. Dit houdt in dat wanneer een klant iets in de winkel koopt, dat zowel de voorraad in de winkel als in de webshop aangepast zal worden. Het grootste voordeel hiervan is dat u nog maar één voorraad hoeft bij te houden. Dat scheelt uiteraard een hoop werk en tijd. U hoeft het product maar één keer aan te melden als zijnde product voor de webshop. Dit om de kassa software duidelijkheid te geven over welke productvoorraden gesynchroniseerd moeten worden.

Simpele invoer

Het invoeren van de producten voor de eerste keer in de webshop is een simpele taak. Met het speciale webexport programma selecteert u welke producten u ook wilt verkopen in de webshop. U verzendt ze en klikt in uw webshop nog op de importeer optie om zo u producten daadwerkelijk online te zetten. Voor elk product wat u wilt verkopen doet u dit eenmalig. Over het algemeen voeren onze klanten, wanneer een nieuwe order binnen is, dit gelijk in in de kassa software en importeren ze het gelijk in de webshop. Tevens zullen beide programma’s op dezelfde pc staan, u zou dus het importeren naar de webshop elk moment van de dag kunnen doen.

Duidelijk wanneer iets besteld is

Wanneer er een bestelling gedaan is in de webshop krijgt u een bevestiging zodat u het meteen uit de winkel kan halen. Zo voorkomt u dat een product besteld is in de webshop en een klant het tegelijkertijd wilt kopen in de winkel. Wel zo handig om vervelende situaties te voorkomen. Ook in de zogenaamde dagstaten en omzetten zult u het verschil kunnen zien tussen webshop verkoop en winkelverkoop.

Selectie in de webhop

Het is niet zo dat elk product wat u in de winkel verkoopt en aanslaat als voorraad ook gelijk betekent dat u het moet importeren in de webshop. U kunt per artikel kiezen of het ook een webshop product zal zijn of niet. Tijdelijke producten in de winkel kunnen dus nog steeds buiten de online verkoop vallen als u dat wilt. Geld tevens ook andersom, wilt u een product exclusief online verkopen? Dan kunt u dit nog steeds handmatig invoer in de webshop.

Moet ik technisch zijn?

Zolang u weet hoe uw kassa software werkt (anders leggen wij het graag uit) is het voldoende kennis. Uiteraard leggen wij eerst uitgebreid uit hoe de web export uitgevoerd moet worden. Het echt technische gedeelte nemen wij uiteraard voor onze rekening. Door een paar klikken op de knop heeft u binnen zo time uw webshop gevuld met alle producten in uw winkel.

Ondersteuning

Onze webshop koppeling werkt zonder problemen met Magento, Woocommerce, Prestashop, Opencart en Virtuemart. Sindskort hebben we daar ook Miinto aan toegevoegd. Wij vinden groeien belangrijk, mocht u dus een webshop hebben in een ander format, laat het ons dan gerust weten. Wij gaan kijken of het realiseren van de koppeling als nog zonder problemen geregeld kan worden.

Bent u nu helemaal klaar om aan de slag te gaan met de kassa software? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een gratis demo op locatie aan.

Miinto_logo Magento webshopkoppeling kassa software Rkassa Woocommerce webshopkoppeling kassa software Rkassa Prestashop webshopkoppeling kassa software Rkassa koppelingen5Opencart webshopkoppeling kassa software Rkassa

By | 2018-04-19T10:53:28+00:00 May 14th, 2015|Categories: Webshop|Tags: , , |Comments Off on Hoe werkt jullie webshop koppeling?

About the Author:

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.