Kassa automatisering tijdens de decembermaand

kassa automatisering aankopen

Black friday, Cybermonday… De officiële start van de feestdagen verkoop is geweest. De decembermaand is begonnen en dat betekent dat een hoop klanten opzoek zullen zijn naar cadeaus. Een drukke periode waar u als winkelier even extra handjes nodig lijkt te hebben. Maar wist u dat u met uw kassasoftware al een hoop tijd kunt besparen? Zeker tijdens deze drukke periode is kassa automatisering een must op de werkvloer. Wij vertellen u waarom.

Voorraad kassa automatisering

Veel mensen zijn opzoek naar een specifiek artikel. Er is niets zo vervelend als een artikel niet in de winkel kunnen vinden. Vaak wordt de vraag dan gesteld aan een medewerker en deze zal gaan kijken of het product nog op voorraad is. Zou het dan ook niet ideaal zijn dat u zonder problemen in het kassa systeem kunt kijken of het product nog voorradig is? Juist dat is een voordeel aan geautomatiseerde kassasoftware!

tablet kassa software rkassa

Snelheid geautomatiseerde kassa

Geen gedoe meer met het intoetsen van de prijs of barcode op de producten. Tijdens de drukke periode van de decembermaand wilt u natuurlijk snel de klanten helpen aan de kassa. Met een draadloze handscanner en touchscreen werkt u gemakkelijk door. Geen klant meer die onnodig lang hoeft te wachten.

Cadeaukaarten

De feestdagen staan bekend om het feit dat mensen graag cadeaukaarten cadeau doen. Denk aan Fashioncheques, vvv-bonnen en andere mogelijkheden. Wellicht heeft u zelf uw eigen cadeaukaart. Dit wilt u dan vanzelfsprekend ook makkelijk kunnen aanslaan op de kassa. Met uw kassasoftware van Rkassa kan dat zonder moeite.

Wilt u in ieder geval volgend jaar zonder zorgen de decembermaand gekte een handje helpen? Schaf dan vanaf januari uw eigen pakket met kassa automatisering aan. Of u nu een touchscreen wilt of een pc met muis en toetsenbord, bij Rkassa zit u aan het goede adres en kunt u 2016 goed beginnen.