Kassa software

Gemakkelijke kassa software: een eerste indruk

Wij hebben kassa software passend gemaakt voor de detailhandel en groothandel. Een uitgebreid pos systeem voor uw branche, zo compleet mogelijk. U kunt denken aan voorraadsynchronisatie, ordermanagement, klantenmanagement en nog veel meer! Bekijk de functionaliteiten voor een compleet overzicht met alle functies die Rkassa software te bieden heeft.

Daarnaast biedt Rkassa ook een webshop koppeling met het kassa software pakket.

afrekenscherm rkassa kassa software

afrekenscherm

Functionoaliteiten kassa software

Wat zijn precies de functionaliteiten van Rkassa? Hoe gaat het afrekenen en hoe kan je klanten registeren? En wat is precies de omzet die u maakt? Het kassa software pakket biedt een tal van mogelijkheden voor iedere ondernemer.

Meer
rkassa kassa software order invoegen

statistiek module

Persoonlijke support voor de kassa software

Het kan voorkomen dat u als klanten vragen heeft tijdens uw werkzaamheden. Geen probleem tijdens de winkeluren zijn wij van Rkassa telefonisch en per email te bereiken. U krijgt support van ervaren personeel. Zij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk weer gebruik kan maken van uw software. Daarnaast kunnen wij op afstand met uw meekijken naar uw kassa software, zo kunnen wij sneller handelen en weten we het probleem te vinden.

rkassa kassa software afdeling toevoegen

productenlijst

Altijd en overal in de cloud

Wilt u altijd uw gegevens veilig bewaren? Dat kan. Met Rkassa in de Cloud worden er back-ups van uw softwarepakket in de cloud opgeslagen. dat betekent dat u altijd en overal bij u gegevens kan. Zo simpel en zo doeltreffend, u raakt u gegevens nooit meer kwijt.

rkassa kassa software maattabel

dagstaat

Branches

Of u nu een sportzaak heeft of u verkoopt cadeau-artikelen. Onze kassa software is geschikt voor de retail, fashion branche en de groothandel. De pakketten zijn zo opgebouwd dat ze ideaal zijn voor uw branche,

Meer
rkassa kassa software maattabel

voorraadbeheer

Prijzen

rkassa retail kassasoftware

Voor de verkoop van simpele artikelen zonder maatbalken. Denk aan speelgoed, boeken, wijn of andere producten uit de detailhandel.

rkassa fashion kassasoftware

Maatbalken nodig, dan is dit het geschikte pakket voor u. Met het gemak van een aantal klikken heeft de verschillende maten in uw winkel ingevoerd

rkassa groothandel kassa software

Voor iedere groothandel die het “groots” wilt aanpakken. Of het nu een groothandel in de retail of in de modebranche is. U zit met dit pakket goed.

Benieuwd naar onze winkelsoftware? Ervaar nu zelf hoe de kassa software bij u past. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan bij u op locatie. Of kies om een offerte te ontvangen.