Branches

Winkelsoftware voor uw branche

Bent u op zoek naar winkelautomatisering speciaal voor uw branche? Ook dan kan Rkassa u helpen. Van retail tot fashion, Rkassa levert winkelsoftware op maat.

rkassa retail kassa software

Retail

Verkoopt u een simpel product zonder maatbalk? Kies dan voor RKassa Retail kassa software en maak een slimme zet in uw bedrijfsuitvoering. Met Rkassa retail heeft u alle middelen tot uw beschikking om uw bedrijfsautomatisering op een eenvoudige, effectieve en betaalbare manier uit te voeren. En op verschillende niveaus in uw organisatie!

rkassa fashion kassa software

Fashion

Heeft u een winkel in de mode- en kledingbranche? Bijvoorbeeld dames- en herenmode, baby- en kinderkleding, sport- en vrijetijdskleding, lingerie, schoenen of tassen en lederwaren? Dan is RKassa Fashion helemaal geschikt voor uw bedrijf! Compleet met maatbalk is de implementatie van het kassasysteem in uw mode- en kledingzaak super eenvoudig.

Benieuwd naar onze winkelsoftware? Ervaar nu zelf hoe de kassa software bij u past. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan bij u op locatie. Of kies ervoor om een offerte te ontvangen.