R-Kassa software, winkelautomatisering, detailhandel software

COMPLEET

Geen ingewikkelde modules. Alle belangrijke modules zoals voorraadbeheer, kalntenbeheer, inventarisatie etc. zijn ingebegrepen in Rkassa.

PRIJS/KWALITEIT

We werken met alle mogelijke technieken en bekwame mensen om Rkassa betaalbaar te houden.

SAMENWERKING

Rkassa is een software die gebouwd is door de klant zelf. Door te luisteren naar onze klanten kunnen we de ultieme software maken die het beste aansluit bij de gebruiker.

GEMAKKELIJKE KASSA SOFTWARE: EEN EERSTE INDRUK

 

Wij hebben kassa software passend gemaakt voor de detailhandel en groothandel. Een uitgebreid pos systeem voor uw branche, zo compleet mogelijk. U kunt denken aan voorraadsynchronisatie, ordermanagement, klantenmanagement en nog veel meer! Bekijk de functionaliteiten voor een compleet overzicht met alle functies die Rkassa software te bieden heeft.

Daarnaast biedt Rkassa ook een webshop koppeling met het kassa software pakket.

FUNCTIONOALITEITEN KASSA SOFTWARE

 

Wat zijn precies de functionaliteiten van Rkassa? Hoe gaat het afrekenen en hoe kan je klanten registeren? En wat is precies de omzet die u maakt? Het kassa software pakket biedt een tal van mogelijkheden voor iedere ondernemer.

Meer

PERSOONLIJKE SUPPORT VOOR DE KASSA SOFTWARE

 

Het kan voorkomen dat u als klanten vragen heeft tijdens uw werkzaamheden. Geen probleem tijdens de winkeluren zijn wij van Rkassa telefonisch en per email te bereiken. U krijgt support van ervaren personeel. Zij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk weer gebruik kan maken van uw software. Daarnaast kunnen wij op afstand met uw meekijken naar uw kassa software, zo kunnen wij sneller handelen en weten we het probleem te vinden.

ALTIJD EN OVERAL IN DE CLOUD

 

Wilt u altijd uw gegevens veilig bewaren? Dat kan. Met Rkassa in de Cloud worden er back-ups van uw softwarepakket in de cloud opgeslagen. dat betekent dat u altijd en overal bij u gegevens kan. Zo simpel en zo doeltreffend, u raakt u gegevens nooit meer kwijt.

BRANCHES

Of u nu een sportzaak heeft of u verkoopt cadeau-artikelen. Onze kassa software is geschikt voor de retail, fashion branche en de groothandel. De pakketten zijn zo opgebouwd dat ze ideaal zijn voor uw branche