Over Rkassa – Kassa software zoals het hoort

gebruikers rkassa

Het denkpatroon van de gebruiker is de basis

Sinds 2000 richt Rkassa zich op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare kassa software voor de detailhandel. De ideale oplossing voor uw kassasysteem. Onze kassa software is ook geschikt voor de winkelier en groothandel.

RKassa biedt een complete winkelsoftware oplossing aan voor uw winkelkassa met gebruiksgemak als basis. De kassa software die wij gebruiken voor de kassasystemen detailhandel is POS-Revolution en bijzonder geschikt voor diverse branches.

meegroeien rkassa software

De winkelsoftware die met u meegroeit

RKassa gaat verder waar veel andere softwareontwikkelaars stoppen. Wij houden namelijk niet van standaardoplossingen. Wij ontwikkelen vanuit het perspectief van de klant en zorgen dat onze kassa software meegroeit met uw bedrijf/winkel. Flexibele software die leert van de gebruiker. Ook kunnen we te allen tijden aanpassen en de software ‘op maat’ voor u verzorgen.

tijdbesparing rkassa

Intelligente kassasoftware

Onze software neem veel routinehandelingen van u over. Tijdsbesparing is dan ook een groot voordeel van het gebruik van de winkelsoftware. En dat gebeurt dan ook nog eens super gebruiksvriendelijk!

duidelijke afspraken rkassa

Duidelijke afspraken rondom uw kassasoftware

Bij Rkassa houden we van transparantie. Geen kleine lettertjes en geen verborgen of vanzelfsprekende kosten die achteraf berekend worden. We leggen de nadruk op duidelijke afspraken en een persoonlijk contact met de klant. Wij proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat geldt niet alleen voor onze software maar ook voor onze service!

Author

Je hebt nagenoeg geen handleiding nodig de meeste dingen spreken voor zich. Je gebruikt het systeem automatisch goed. Een functie die wij zeer makkelijk vinden is de aankoop historie van klanten.

Verspaandonk Heren en Damesmode - Budel
Author

In een woord een geweldig overzichtelijk zeer gebruiksvriendelijk software pakket. En een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Ook het personeel wat niet zo goed geschoold is met computers kan hiermee binnen een paar uur aan de slag.

Jules Fashion Hardinxveld-Giessendam
Author

Ook de flexibiliteit in vooruitgang van de software bij de ontwikkelaars is een pre. Wat bij andere software leveranciers nog weleens de wensen over laat. En je schaft deze software niet in modules aan. Voor relatief weinig kosten heb je een schat aan informatie.

Boudewijn, Dodo wear Texel

Benieuwd naar onze winkelsoftware? Ervaar nu zelf hoe de kassasoftware bij u past. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan bij u op locatie. Of kies ervoor om een offerte te ontvangen.