Over Rkassa – Kassa software zoals het hoort

HET DENKPATROON VAN DE GEBRUIKER IS DE BASIS

Sinds 2000 richt Rkassa zich op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare kassa software voor de detailhandel. De ideale oplossing voor uw kassasysteem. Onze kassa software is ook geschikt voor de winkelier en groothandel.

RKassa biedt een complete winkelsoftware oplossing aan voor uw winkelkassa met gebruiksgemak als basis. De kassa software die wij gebruiken voor de kassasystemen detailhandel is POS-Revolution en bijzonder geschikt voor diverse branches.

DE WINKELSOFTWARE DIE MET U MEEGROEIT

RKassa gaat verder waar veel andere softwareontwikkelaars stoppen. Wij houden namelijk niet van standaardoplossingen. Wij ontwikkelen vanuit het perspectief van de klant en zorgen dat onze kassa software meegroeit met uw bedrijf/winkel. Flexibele software die leert van de gebruiker. Ook kunnen we te allen tijden aanpassen en de software ‘op maat’ voor u verzorgen.

INTELLIGENTE KASSASOFTWARE

Onze software neem veel routinehandelingen van u over. Tijdsbesparing is dan ook een groot voordeel van het gebruik van de winkelsoftware. En dat gebeurt dan ook nog eens super gebruiksvriendelijk!

DUIDELIJKE AFSPRAKEN RONDOM UW KASSASOFTWARE

Bij Rkassa houden we van transparantie. Geen kleine lettertjes en geen verborgen of vanzelfsprekende kosten die achteraf berekend worden. We leggen de nadruk op duidelijke afspraken en een persoonlijk contact met de klant. Wij proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat geldt niet alleen voor onze software maar ook voor onze service!