Voorraadbeheer en uw kassa software

voorraadbeheer en uw kassasoftware

Voorraadbeheer is een van de belangrijkste aspecten van een goed kassa software pakket. Immers u wilt duidelijk inzicht hebben in welke producten u in de winkel heeft en welke producten u wel of niet moet bijbestellen. Als u het ons vraagt zijn er nog teveel winkeliers die het handmatig doen. Onzin vinden wij! Daarom vertellen wij u graag waarom de automatisering van voorraadbeheer zoveel goeds voor u kan doen.

Tijdbesparend

Misschien wel de belangrijkste. Met kassa automatisering en dan vooral de automatisering van de voorraadbeheer bespaard u tijd. Enorm veel tijd.Simpelweg omdat u niet handmatig alles hoeft in te voeren. Rekent een klant een product af? Dan wordt dit van de voorraad gehaald in het systeem. naast dat het tijdbesparend is, is het uiteraard ook minder foutgevoelig. Foutjes zijn menselijk, maar vergeten voorraad aan te passen kan in een winkel voor vervelende situaties zorgen.

Nooit meer vergeten in te kopen

Minimale voorraad bereikt? Dankzij de perfecte voorraadbeheer krijgt u inzicht in welke producten er bijbesteld moeten worden. Zo komt u nooit zonder te zitten. Ja, wij geloven ook best dat een echte winkelier wel weet wat hij moet bijbestellen, maar niets is er zo gemakkelijk als even een lijst uitdraaien met de producten die qua voorraad minimaal zijn.

Duidelijke inzichten

Met de kassa software die wij leveren heeft u niet alleen duidelijk inzicht in wat er aan producten over de toonbank gaat maar u kunt met de gekoppelde statistieken ook duidelijk omzetten bekijken. Hierin kunt u bijvoorbeeld zien wat voor soort product u het meeste verkoopt, welke afdeling in de winter het beste werkt en eventueel welke producten een boost aan marketing nodig hebben. Meten is weten.

Het mooiste van alles? Rkassa levert standaard voorraadbeheer bij ieder pakket. Kortom bent u klaar om tijd en geld te besparen. bent u er helemaal klaar mee om handmatig u voorraad aan te passen? dan bieden wij van Rkassa de oplossing voor u! Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs voor een bak koffie en een goede demo. Nog niet overtuigd? Kijk op onze kassa software pagina voor meer informatie